Välkommen till Centrumvillan

Centrumvillan är ett allaktivitetshus som ligger i Granloholm. Här finns det närhet till affär, kyrka, restauranger och fritids, dagis och Sticksjö skola som ligger i anknytning till Centrumvillan.

Anläggningen utgörs av fritidsgård, bibliotek och idrottshall. Förutom det finns ett antal lokaler som är möjliga att hyra för bland annat möten, skapande, filmvisning/föredrag.
Har du förslag och idéer så kom med dem och vi hjälper dig med lokal.


Nyheter

 • Unga Magasinet och Sundsvalls fritidsgårdar har hbtq-certifierats

  Ungdomsavdelningen har under ett års tid utbildats av RFSL för att bli *hbtq-certifierade. Nu är Läs mer The post Unga Magasinet och Sundsvalls fritidsgårdar har hbtq-certifierats first appeared on Centrumvillan.

 • Alla fritidsgårdar är öppen under skolavslutningen

  Under skolavslutningen är alla fritidsgårdar öppen. Gå in och se vilka öppettider alla som gäller Läs mer The post Alla fritidsgårdar är öppen under skolavslutningen first appeared on Centrumvillan.

 • Nu är det dags att söka sommarjobb!

  Här finns sommarjobb årskurs 9, som gatuartist, för dig i särskolan, demokratiprojekt 2019 och övriga Läs mer The post Nu är det dags att söka sommarjobb! first appeared on Centrumvillan.

 • Vinterfiske med fritidsgårdarna

  Sundsvalls sportfiskeklubb anordnar tillsammans med Sportfiskarna och Studiefrämjandet vinterfiske för ungdomar under sportlovet. Deltagandet riktar sig Läs mer The post Vinterfiske med fritidsgårdarna first appeared on Centrumvillan.

dinturHitta hit!

Ta gärna bussen till Granloholm och besök oss på Centrumvillan…

Här håller vi till